ПРОДУКТИ


Дългодействащи торове Mivena

Mivena-Logo_3.png
Основния предмет на дейност на Mivena е производството на торове с контролирано освобождаване на хранителните вещества (Controlled Release Fertilizer (CRF). За тази цел компанията прилага най-новите технологии при разработването на своите продукти.

Granupermanent_CRF_Universal_2___22__5__9__2_MgO__05Fe.jpg 22 + 5 + 9 + 2MgO + 1Fe + микроелементи  

действие 2/3 месеца

Granupermanent CRF Universal е специално разработен дългодействащ тор за спортни терени, за зелени площи с обществено ползване, за тревни площи в паркове и градини. Капсулата му е на основата на смоли и отговаря на най-новите разработки, което гарантира контролираното отделяне на азот. 

Стандартната норма е 18-24 кг/ дка или с една опаковка от 20 кг се покриват около 950 кв.м. 

Цена 66,99 лв/ 20 кг


Granucote_CRF_1__12__5__24__2MgO__02Mn.jpg 12 + 5 + 24 + 2MgO + 0.2Mn + микроелементи  

действие 3/4 месеца

Granucote CRF е разработен специално за прилагане върху спортни терени и зелени площи за обществено ползване. Granucote CRF гарантира контролирано отделяне на азот. 

Обвивката на Granucote CRF е разработена в съответствие с най-новите патентовани технологии (Duration coating) и благодарение на тях дългото действие и качеството на тора е гарантирано. Duration технологията се отличава с високия процент на капсулиране (50%). 

Стандартната норма е 16-26 кг/ дка или с една опаковка от 20 кг се покриват около 950 кв.м. 

Цена 71,99 лв/ 20 кгArbo-Cote CRF 17 + 5 + 13 + 6MgO + микроелементи    Mivena-Logo_3.png

действие  8  месеца

Серията Arbo-Cote CRF е разработена, за да покрие напълно нуждите от подхранване при контейнерното отглеждане. Това е една продуктова линия дългодействащи депо торове, която покрива всички периоди на действие.

Arbo-Cote CRF  е дългодействащ тор със съдържание на N, P, K, Mg, Fe и серия микроелементи. Освобождаването на хранителните вещества се регулира посредством температурата. Гранулата на Arbo-Cote  CRF e 100 % капсулирана, което гарантира дълготрайния и сигурен ефект на контролирано освобождаване на всички елементи.

Стандартната норма е 3-4 г/ л субстрат (3-4 кг/ куб.м).

Цена 134,99 лв/ 20 кгArbo-Cote CRF 16 + 6 + 11 + 2 MgO + микроелементи Mivena-Logo_3.png

действие 6 месеца 

Arbo-Cote CRF 6 месеца e дългодействащ тор със съдържание на N, P, K, Mg, Fe и серия микроелементи. Освобождаването на хранителните вещества се регулира посредством температурата. Гранулата на Arbo-Cote CRF e 100 % капсулирана, което гарантира дълготрайния и сигурен ефект на контролирано освобождаване на всички елементи. Подходящ за повечето видове растения, отглеждани в контейнери.

Стандартната норма е 3-4 г/ л субстрат (3-4 кг/ куб.м).

Цена 134,99 лв/ 20 кг


Horti_Cote_Plus_CRF_4___156122MgOTe.jpg 14 + 10 + 18 + 1.3MgO + микроелементи

действие 4 месеца 

Horti-Cote Plus CRF 4M e дългодействащ тор със съдържание на N, P, K, Mg, Fe и серия микроелементи. Освобождаването на хранителните вещества се регулира посредством температурата. Гранулата на Horti-Cote Plus CRF e 100 % капсулирана, което гарантира дълготрайния и сигурен ефект на контролирано освобождаване на всички елементи. Подходящ за подхранване на цъфтящи и саксийни растения

Стандартната норма е 3-4 г/ л субстрат (3-4 кг/ куб.м).

Цена 159,99 лв/ 20 кг


topdresslogo.jpg 21 + 5 + 10 + 2MgO + микроелементи

действие 6 месеца

Horti-Cote Top-dress CRF е тор с комбинирана капсула, в която една част от количеството хранителни вещества е защитена с твърда обвивка на основата на смоли, а друга част е свободна и е предвидена за бързо освобождаване с цел да даде бърз старт при растежа в началото на сезона. Horti-Cote Top-dress CRF съдържа N, P, K, Mg, Fe и серия микроелементи. Освобождаването на хранителните вещества се регулира посредством температурата. Продуктът може да се използва както при производство на растения, така и за последващо торене на миналогодишни растения, а предвид ниската цена може да се използва и при озеленяване и отглеждане на растения на открити площи. 

Стандартната норма е 2-3 г/ л субстрат (2-3 кг/ куб.м).

Цена 109,99 лв/ 20 кг


fieldcote.jpg 20 + 5 + 20 + 2 MgO + микроелементи ново!

действие 6 месеца

Field-Cote CRF 6M e капсулиран тор, специално разработен за растения, отглеждани на открити площи - дървета и храсти, вечнозелени, ягоди, зеленчуци и цъфтящи. Част от съдържанието /20%/ не е капсулирано и се освобождава веднага за бърз старт на вегетацията на растенията, а останалото /80%/ е капсулирано и гарантира дълготрайния ефект през периода на действие на тора чрез постоянното и равномерно отдаване. И тук освобождаването на хранителните вещества е свързано с температурата, а не с количеството вода, използвано през сезона на отглеждане. 

Стандартната норма е 40 кг/ дка или 20-50 г/ растение.

Цена 99,99 лв/ 20 кг 

Изпратете запитване до херман майер Вижте начините за поръчка
0Поръчки