ПРОДУКТИ


За нас

Ние, ХЕРМАН МАЙЕР БЪЛГАРИЯ, сме филиал в България на  HERMANN MEYER DEUTSCHLAND.

Фирмата ни предлага консумативи, използвани в цяла Европа за разсадници, градински центрове и озеленители. Всички наши продукти са професионални, с високо качество и са в целия диапазон консумативи и материали, необходими за  работата на всеки съвременен разсадник, градински център или озеленител. Като фирма, търгуваща на едро, за поръчки над определени суми предлагаме атрактивни отстъпки.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас - ние с  радост ще ви консултираме и ще  разясним предназначението на всеки наш продукт, начина на заявка и получаването му.

Надяваме се високото качество и големият асортимент наши продукти да са полезни за осъществяването на всеки ваш проект.

Като производител и търговец на тревни смески, работни контейнери и саксии, етикети за растения, инструменти и др. представяме продукти на всички големи европейски производители в областта на консумативите за разсадници и градински центрове, като ICL, Mivena,Okulette, Felco, Loewe, Bahco, Wecult, Goettinger, Soparco, Desch, Jiffi, HerkuPak, Quick-Pot, Crapal, Mypex, Wolf, ARS, Arbo, Modiform, Step Systems, Netafim и много други производители в бранша на производството на растения и озеленяването.

Изпратете запитване до херман майер Вижте начините за поръчка
0Поръчки