ПРОДУКТИ


Бамбук и м-ли за връзване

 Поливни торби за дървета - GROWtect Hydrop PVC 60/75

           арт.номер - 440192                                 цена - 35 лв

6581eb4989480914849951.jpeg

GROWtect Hydrop PVC 60/75 mobile Tröpfchenbewässerung се използва като система за бавно и сигурно напояване на всяко дърво в продължение на 5 до 10 часа

Този тип система за напояване има мобилен характер, което означава, че може да се премества от едно място на друго, за да се осигури ефективното напояване на различни растения.

Поставя се с цип на стъблото на всяка дърво с размел от 8 до 30 см.

Ето някои от основните приложения и характеристики на GROWtect Hydrop PVC 80/100 :

  1. Капково напояване: Тази система използва микродюзи, за да доставя точно количество вода и хранителни вещества до корените на растенията. Това е ефективен начин за поддържане на здравословен растеж и оптимално използване на водните ресурси.
  2. Мобилност: Системата е мобилна, което позволява на земеделците или градинарите да я преместват спрямо нуждите на различните култури или градински зони.
  3. Икономичност на вода: Капковото напояване намалява изпарението и загубите на вода, като се доставя точното количество вода там, където е необходимо. Това помага да се спести вода и да се намали разхода за напояване.
  4. Подходящо за различни видове култури: Тази система за напояване е подходяща за всички видове широколистни и овощни дървета.
  5. GROWtect Hydrop PVC 60/75 mobile Tröpfchenbewässerung 1

Изпратете запитване до херман майер Вижте начините за поръчка
0Поръчки